Pages

Monday, February 23, 2009

Maanantaisukat

Harvinaista kyllä, olen harrastanut lahjusneulontaa. Koska äiti osoittautui jälleen viime viikolla henkilöksi, johon voi aina luottaa, päätin neuloa hänelle jotakin. Toiveena oli ohuet villasukat. Väritoive oli harmaa (mikä on muuten tosi epätyypillistä). Onneksi sellaistakin löytyi varastosta. Laaja lankavalikoima on siis tarpeen.

Sain vinkin "aivottomasta" sukkaohjeesta, jonka neulominen kuulemma varmasti onnistuisi luennoillakin. Joopajoo. Piirsinkin kaavion pikaisesti ja kipitin kouluun. Neuloin jo toista mallikertaa kun tajusin että kaavio on väärinpäin! Ohje vs. Hanna: 1-0. Onneksi tajusin vihdoin katsoa, millaista jälkeä oikein neuloin.. Olihan ohje loppupeleissä hyvin helppo ja koko kaavio melko tarpeeton kun pääsi vauhtiin.

Ohje: Nutkin
Lanka: Red Heart - Sport Socks Color
Puikot: 2.5 mm 80 cm Knit Picks Harmonyt


Psst. Seikkaillessani last.fm:n ihmeellisessä maassa ja todettuani, että voisin käyttää lankarahat myös musiikkiin, törmäsin tähän kuvaan. Sufjan Stevens, neulova miesmuusikko. Harmaan maanantain piristeenä niille, jotka eivät vielä ole tutustuneet häneen.

2 comments:

Anni said...

Ihana uusi tuttavuus tuo Sufjan, piristi todella maanantai-iltaa! Kaikkea sitä voikin löytää vaikka neuleblogienkin kautta:-)

san said...

Mä olen aivan järjetön Sufjan-fani, ollut jo vuosia, mutten tätäkään tiennyt! Kiitti :)