Pages

Friday, March 06, 2009

Yllätys ja ostoksia

\o/

Voitin taannoin Sudranan blogiarvonnassa ja eilen miittiin tullessani minua odotti ihana yllätys: kauniin keväisen vihreitä alpakoita pienessä karsinassa <3 Alpakoiden alta löytyi vielä suklaatakin. En ole ennen kokeillutkaan Sandnesin Alpakkaa, joten siinäkin mielessä aivan nappipalkinto. Kiitos! Pari päivää sitten matkasin parin kanssaneulojan kanssa Tallinnaan, ja viime lauantain messuostosten värilinja jatkui:

Oikeasti oikeanpuolimmainen on enemmän violettia kuin kuva antaa ymmärtää. Vasen puolestaan ruskeaa. Ruskeaa on vain tuo ainokainen kerä mikä kuvassakin, violettia *köh* muutama lisää. Suunnitelma näille on jo tiedossa.


Koska mikään muu Alpakan väri ei tässä merkissä säväyttänyt, tai sitten käypää väriä oli liian vähän, päädyin toistamiseen violettiin. Kanssamatkaajat tosin hieman joutuivat vakuuttelemaan, että ei haittaa vaikka tämän ja merinon värit ovat aika samanlaiset. Etenkin tämän Alpakan violetti on lumoava. Tällekin on muuten suunnitelma. Suunnitelmathan aina oikeuttaa langanoston, right?
Parhaillaan puikoillani on vielä keltaista huivin muodossa, mutta kunhan saan sen valmiiksi, taitaa olla aika tarttua violettiin. Tai ehkäpä blogivoittooni..

No comments: