Pages

Sunday, May 17, 2009

Aurinkopäiväpäivitys

Kevät etenee ja aurinko paistaa. Viikko sitten oli tosin jo täydellisessä kesäilmastossa nauttimassa 27 asteen lämmöstä, auringosta ja ystäväni seurasta hänen nurkissaan Budapestissa. Tässä joitakin maisemia joita kamerani tallensi.


(Oon tuolla portin alla)Joillekin tulee ehkä pettymyksenä, että en eksynyt paikallisiin lankakauppoihin. Totta puhuen, en edes yrittänyt. Pikainen tiedonhaku ravelrystäkään ei juuri kasvattanut toiveita hyvien lanka-aarreaittojen löytymisestä, joten otin reissun hieman neulontalomankin kannalta. Neuloin toki silti lentokentällä, koneessa ja puistossa loikoillessa. Matkaneuleena oli sukka, jonka lanka aiheuttaa bambupuikoilleni varmaankin muodonmuutoksen ruusupuuksi tai jotain. Hieman irtoaa langasta väri.

Värjäytynyt bambupuikko siis keskellä.
Kohta valmistuvien sukkien lisäksi on valmistunut myös yksi takakappale ja kokonainen Aura, mutta kukahan sen viitsisi pingottaa?

Sitten vielä Ritviksen minulle langettamaan haasteeseen. Sopii toisaalta näin vähäneuleasiaiseen postaukseen tämmönenkin haaste. Otan vapauden vastata siihen lyhyesti oman tulkinnan mukaan, ja jättää ketään haastamatta. Tai jos joku haluaa vastata niin napatkaa pois.

"Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

1. KOKO: kuppeja, lautasia ja kulhoja on keittiön kaapissani, lukuisissa väreissä. Tykkään.

2. NÄKÖ: on miinusta, toisessa silmässä enemmän, toisessa vähemmän.

3. VAATTEET/LISUKKEET: sitä näköä on kiva korjata silmälaseilla. Vaatteet? Käytän. :P

4. LUONNE: -vikainen. eiku.. Vastataanpa nyt tähän edes kunnolla. Hmm, varautunut. Luonnetta on imo vaikeaa luonnehtia vain muutamalla adjektiivilla. Ne antavat siitä liian yksioikoisen kuvan. "Vaikea" vois olla siis hyvä myös, heh.

1 comment:

Anonymous said...

Vaikeat naiset on just parhaita :)