Pages

Thursday, June 11, 2009

Tallinna, taas kerran

Teimme loistoreissun kolmen muun neulojan kanssa etelänaapureiden pääkaupunkiin. Karnaluksista älysin vihdoin ostaa nappeja varastoon. Valinta vain oli äärimmäisen vaikea siitä valikoimasta. Minullehan kaiken valitseminen hyvistä vaihtoehdoista on ihan mahdotonta.

Kolmenlaisia nappeja, 10 kutakin. Lisäksi tollasia hakasia ja 3 mm/ 80 cm bambuaddit. 100 cm vastaavani ovat jo ihan käppyrällä kaikesta magic looppauksesta.

Red Heartin Sport Socks -sukkalankaa. Paluumatkalla ihmettelin, miksi ostin vain yhden kerän.

Liann Lõngadista Katian Aztecaa. Ajattelin jotakin Taran tapaista. Taas kerran värivalinta oli aika vaikeaa. Onneksi apua päätökseen oli matkassa mukana. Nuo punaiset pienet kerät ovat angora-merinoa. 25 g:n kerässä on peräti 125 metriä. Siitä ajattelin ehkä jotakin suorakaidehuivia/shaalia. Ihana lanka.

Kovasti lupailtiin karmeaa keliä matkallemme. Suunnilleen vanhojen akkojen olisi pitänyt sataa taivaalta äkeet selässään. Ennusteista huolimatta emme saaneet mitään niskaamme taivaalta, oli sopivan lämmin ja kotiinpäin lähtiessämme aurinko paistoi miltei pilvettömältä taivaalta. Loistavaa. Kiitos matkaseuralle!

2 comments:

helena said...

Hieno saalis sinulla! Karnaluksissa on niiiiiin paljon kaikkea ihanaa, että sinne mennessä pitäisi melkein olla ostoslista valmiina, ettei tulisi ihan hirveästi kaikkea ylimääräistäkin hankittua :)

iona said...

Kiitos itsellesi, kivaa oli <3