Pages

Wednesday, July 08, 2009

Kuluneelta viikolta

Viikko sitten juhlittiin Neuleyhdistys Ullan 5-vuotissynttäreitä täällä Helsingissä (ja mahtavaa, jos jäsenet muuallakin päin maailmaa kohottivat maljan Ullalle :)
Monet Ullan yhteistyökumppanit olivat lahjoittaneet runsain mitoin palkintoja arvottavaksi, ja kuinka ollakaan, kerrankin arpaonni potkaisi minuakin! Sain upean Priiman palkinnon, josta löytyi Araucanian Patagoniaa ja Nature Cottonia. Puuvillaksi lanka on ihanan tuntuista ja kaunista. En tiedä vielä mitä keksin näistä 6 vyyhdistä (2 x kutakin väriä; ruskeaa, harmaata ja violetinkirjavaa), mutta eiköhän niistä jotain kivaa synny kunhan olen tarpeeksi ihastellut niitä lankavarastossani.

Jotkin juhlijat toivat paikalle myös lankojaan, jotka eivät heitä enää puhutelleet. LauraU:n langat eivät ehkä jutelleet Lauralle, mutta minulle ne karjuivat kurkku suorana. Lisää Araucanian puuvillaa (mitkä värit! <3)

Seassa oli myös yksinäinen läikikkäänkirjava regiakerä. Päässyt hyvään seuraan..
LauraU:lle lupasin jossain vaiheessa vaihdossa hänen toivomaansa sukkalankaa. Kiitos vielä kerran! Nämä näyttävät ihan viihtyvän uudessa kodissaan.

Viikonloppuna innostuin massailemaan pitkästä aikaa. Sitä ennen olin askarrellut kortteja, joka on minulle jotain erittäin epätyypillistä puuhaa. Päätin kuitenkin tehdä massastakin korttikoristeita riipusten lisäksi. (Reiälliset pyörylät ovat siis riipuksia, jos on vaikeuksia hahmottaa)

Jatkoin sunnuntaina..

Kiemuroita, epäonnistunutta millefioria (Vasen yläreuna: kuvittelin massan olevan valkoista, se olikin läpinäkyvää. Ei näin.), metallijauhetta, minimuoteilla leikkimistä.

..ja vähän maanantainakin

Lisää kiemuraa, minimuotteja, sekä foliosta paljastunut vanha keltaruskea millefioriköntti, joka joutui pastakoneen läpi muutamaan kertaan. Tulos simppeli "marmoroitu" pinta.

Nyt jatkan taistelua keskeneräisen neuleen kanssa, josta purin tänään kolmannen kerran about ½ kerää. Ja ½ kerää 100g:n sukkalankakerästä on aika helkkarin monta metriä.
Mutta mä haluankin olla lopputulokseen tyytyväinen. Ja onhan se taloudellista neuloa lanka useaan kertaan. (ehe ehe)

15 comments:

Markka said...

Noi riipukset on ihania, osa niistä on varmaan mulle kun niitä on noin monta.

Tess said...

Riipukset näyttävät tosi näteiltä ja ihanan pirtsakoita nuo langat.

makepeace75 said...

Oho, sähän olet oikein innostunut! Hienoja riipuksia. :o)

.k said...

melkoinen saalis! voi, tuo keltaruskea köntti on ihan minun värinen.

kaisa said...

Ihania lankoja!

Anonymous said...

Upeita riipuksia!

MeRzU said...

Ihania lankoja ja ennenkaikkea upeita riipuksia!

Tui said...

Ihania keltaisia lankoja! Noi puuvillat! ja noi riipukset <3

Muriska said...

tosi ihania noi massailut! :) hitsi, kunhan aikaa löytyy niin innostun varmasti itsekin! varmasti!

Pami said...

Tosi kivoja nuo riipukset! Innostuisinkohan minäkin... :-)

Pörrö said...

Ooh. Nää riipukset on kyllä oikeasti hienoja!!!

Hansu said...

Ihana palkinto! Sä osaat tehdä noita massajuttuja :) Kauniita!

laurau said...

Kiva kun langat löysivät uuden kodin! Tyttärellä oli juuri tänään päällä tuosta keltakirjavasta Araucanian puuvillasta tehty takki, ja pinta näyttää kyllä kivalta neulottunakin, ei vain vyyhdillä. :)

Nättejä koruja!

Puputsi said...

Riipukset on tosi kauniita! Tuli itellekin ihanat inspikset tehdä massasta kaikenlaista kivaa... Tosin mun massailut on nykyään enemmän nappeilua. Aloin tän postauksen inspiroimana miettiä, että tuliskohan tuommoista riipusta käytettyä itelläkin... Vauva sais siitä ainakin hyvin kiinni, nykysin se kiskoo lähinnä hiuksista tai paidasta :D

Meeri said...

siis vau!! Mä haluun kans massailla!!! Pitää ostaa mittari ja räjäyttää seuraavaks uuni :D