Pages

Saturday, February 27, 2010

Sitä sun tätä

Blogaaminen ja itseasiassa vähän kaikki muukin on jäänyt ravelympicsien varjoon. Päälajini näissä kisoissa on Sweaterboard Cross ja Cable Cross-Country, joihin osallistun Sylvillä. Takki on nappeja ja kukan terälehtiä vaille valmis. Ihan kultaa ei tällä suorituksella omalla arvosteluasteikollani saavuta, mutta toivottavasti voisin olla kuitenkin tyytyväinen..
Koska Sylvi ei ole mikään mukana kuljetettava matkaprojekti, kehitin sen rinnalle toisenkin olympianeuleen. Ohje on hatusta ja siksipä osallistuin tällä Designer Original Danceen (jossa luodaan oma ohje, mutta ohjeenkirjoitus ei ole pakollista. Saatan kirjoittaa sen kuitenkin myöhemmin.)
Lanka: Zealana eco
Puikot: 2.5 mm

Ennen olympialaisia sain valmiiksi jotakuta herttaista, tuntematonta opiskelijatoveria lainatakseni "siistit kynsikkäät" (vaikka ne onkin kämmekkäät, ja ihan tosi tavalliset :) Mikään ei lämmitä niinkuin ystävälliset kommentit omista töistä, kiitos tässä välissä myös blogin kommenttiboksiin omansa jättäneille. Kuvassa tämä kamerasta vapaa pari ei ikävä kyllä näytä enää yhtään niin siistiltä ahkeran käytön jäljiltä.
Lanka: Novita Nalle, tummansininen
Puikot: 2.5 mm

Tulipalopakkasille tein myös paksut sukat Jannesta, ohjeenani Kerttu-sukkien mallineule. Tosin aloitin sukat tavalliseen tapaani kärjestä, joten ne näyttävät joltain muulta kuin originaalit Kertut. En vaivautunut kääntämään kaaviota.
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 3.0 mm
Menekki: about 2 kerää = ~ 100 g

5 comments:

Minna said...

Voi kuinka kauniit nuo omat kämmekkääsi! Jos sen ohjeen kirjoitat, niin nuo on varmasti neulottava kevääksi.

Tess said...

Kauniit kämmekkät! Väri ja käyttämäsi neulekuvio ovat loistava yhdistelmä.

Muriska said...

noi on upeat noi kämmekkäät! täyty heti ravelryssäki favettaa! sukatki nii hianot. aika hannan väriset :D

ellie said...

Ihania neuleita! Kämmekkääsi ovat tosi hienot! :)

maritta said...

Kämmekkäät on upeat! Toivottavasti niihin tulee ohje. Ihanat sukat.