Pages

Monday, August 01, 2011

Kesäkooma

Blogissa ei tapahdu paljoakaan neulomista näin helteisen kesän ansiosta. Neulon kyllä minkä vain jaksan, mutta valmista ei tunnu tulevan yhtä rivakasti, kuin viileämpinä aikoina. Myös keskeneräisiä töitä on paljon enemmän, kuin yleensä. Normaalistihan olen vain yhden keskeneräisen työn nainen. Iäisyyden kesken olleet Wollmeise-sukat kyllä tikuttelin loppuun - väkisin. Käsialani ja Wollmeise eivät vain ole luotuja toisilleen, ja niinpä lopputuloksesta tuli mielestäni julmetun ruma. Lanka on ihan liian puuvillaista tunnultaan minun makuuni.
Lanka siis Wollmeisen Merinoa, väri Küken. Aloitettu kärjestä jne. Kuuluu kategoriaan tylsimmät neuleet ikinä. Väristä toki pidän.

Tylsien sukkien vastapainoksi olen saanut upeita ylläreitä ystäviltä. Kyseistä kissakangasta olin ihkutellut nettikaupan sivuilla. Taisinpa mainita asian ääneen, ja yhtäkkiä huomasin omistavani sitä.
Niin naiivia, niin söpöä.

Aiemmin keväällä Villagen yhteydessä mainitsin Oh Comelyn, mainion brittilehden. Muutama ystävä punoi taas juonia selkäni takana ja reilu viikko sitten postiluukustani tupsahti yllättäen tämä. Ilmeeni ko. hetkellä : o_O
Jos vain tarjoutuu tilaisuus tutustua ko. lehteen, suosittelen lämpimästi. Vaikkei se käsityölehti olekaan (mitenhän sitä edes kategorisoisi, lifestyle-lehti?), löytyi tästäkin numerosta mm. artikkeli feikkiveren valmistuksesta ja omien kenkien tekemisestä.

Tällaiset iloiset yllätykset saavat tylsän arjen ja huonoimmankin päivän tuntumaan juhlalta. Kiitos <3

Tänään ilma tuntuu jo melko raikkaalta verrattuna vaikkapa viikon takaiseen. Ehkä kohtapuoliin on lisää valmiita töitä.

3 comments:

enkulin käsityöt said...

Onpa sinulla ihania ystäviä. Tuo kaangas on kyllä söpöläistä. Hyvät sukatkin olet saanut aikaan.

hanna_h said...

Kiitoksia :)

ArualMaria said...

Minusta nuo sukat on ihanat. Ja ihania ylläreitä!