Pages

Thursday, December 29, 2011

Lisää lahjoja

Koska koukutuin ompelemaan helppoja pussukoita, niitä päätyi myös ihmisten lahjapaketteihin.
Sitten omiin "joululahjoihini". Langankuluttaja opasti minua ompelemaan laukun hänen kaavojensa mukaan. Ilmeisesti minulla on vielä paljon opittavaa kuosien ja mallien yhdistämisessä, sillä tämä kangas näytti paljon paremmalta palana. Eiköhän tätäkin silti tule käytettyä. Ainakin keväällä tai kesällä, johon iloisen keltainen väritys sopii paremmin.
Laukun malli on mitä kätevin. Se suljetaan vetoketjulla ja laukun sisäpuolella on avotaskuja. Vetoketjun aukeavan pään puolella on tarralla suljettava läpällinen tasku, johon sopii vaikkapa puhelin. Olkahihnan leveys on juuri passeli pysyäkseen hyvin hartialla. Jos tällaista laukkua halajaa, kannattaa tiedustella Langankuluttajalta lisää tai tsekata hänen Etsy-kauppansa tarjonta. (Ovat tosin tätä minun versiotani paremman näköisiä..)

Jotta ei mene pelkäksi kangasteluksi, loppuun hieman lankaa. Ihanaa lankaa. Sain lahjakortin uuteen lähilankakauppaani Villavyyhtiin, joka on hetkessä muodostunut suosikikseni. Kun olin pähkäillyt useamman päivänm pyörinyt kaupassa kuin puolukka ja huokaillut jokaisen herkkuhyllyn äärellä, valitsin lahjalankani värien houkuttelevuuden perusteella. Tuulian langat voisivat kaikki muuttaa luokseni, mutta tällä kertaa kaupasta kotiutui Väinämöistä väreissä Kahvi ja Muste.
Ajatuksissa jokin takin tapainen ja polvisukat.

3 comments:

Sirpa said...

Kauniita pussukoit,kyllä noita on ollut mukava saada lahjoiksi!
Laukkukin näyttää oikein kivalta!

-maria- said...

Kauniita pussukoita ja laukku!

hanna_h said...

Kiitoksia! :)