Pages

Sunday, December 13, 2015

Juhlakausi

Synkkää ja pimeää, siis ankeaa?
Höpöhöpö. Nyt on se aika vuodesta, kun joka puolella kimaltelee valoja ja joka toiselle päivälle riittää jotain pikkujoulujen kaltaista juhlittavaa. Siksi kannattaakin neuloa tällaiset skumppasormikkaat, joilla välttää ikävät sormenjäljet lasissa.
Noh, totta puhuen sormikkaat vain sattuivat olemaan pääteltävinä matkassa, kun kokoonnuimme itsenäisyyspäivänä kilistämään neulojaseurassa. Yleensä suhtaudun neuleisiin käyttötavarana. Nyt on kuitenkin pakko myöntää, etten ole vielä raaskinut käyttää näitä ulkoillessa. Ehkä näin ohuet sormikkaat ovatkin enemmän kevätkaudelle sopivat.
Lanka: Hedgehog Fibres Sock värissä Pollen
Puikot: 2,25 mm

Tässä tämän pikapäivityksen anti. Nyt takaisin joululahjapajaan, jossa tosin valmistuu tänä vuonna harmillisen vähän lahjaneuleita.

2 comments:

Anonymous said...

Nämä ovat varmasti kauneimmat sormikkaat, jotka olen nähnyt. Olet aivan valtavan taitava - ja varmasti onnellinen ihanista sormikkaistasi. <3
Levollista ja ihanaa adventtiaikaa sinulle!
Sari

Aurinkokujalla said...

Nyt on jo vuosi vaihtunut kun kirjoitan tätä, mutta sormikkaat on silti ihanat. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos voisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.