Pages

Saturday, January 10, 2009

Alkaneen vuoden uusia kujeita

Uusi vuosi ei alkanut kovin onnekkaissa merkeissä.
Viikko sitten minut kaatoi petiin (tai oikeastaan vessaan) kammottava vatsatauti. Kolme päivää elin sohvan pohjalla, mutta neljäntenä pysyin jo tolpillani. Pahinta kaikessa oli ettei jaksanut edes neuloa. Tuijotin vain apaattisena vuoroin televisiota, vuoroin unia, ja värväsin veljeni ja ystäväni tuomaan mustikkasoppaa. Kiitos heidän, olen jälleen voimissani. Mitä nyt poden jälkitautina flunssaa.

Joka tapauksessa, lupailin esitellä hieman lankaisaa jouluani.

Neuloin jouluna myös myssyn, mutta en tiedä sopeudunko käyttämään sitä. Voi olla että purkutuomio uhkaa, mikäli parempi idea löytyy.

Joulun jälkeen kävin Oulunkylän uudessa ja kohutussa lankakaupassa. Ja siellä rakastuin ensisilmäyksellä tähän

Villaa, bambua ja silkkiä mitä ihanammissa väreissä! Vyyhtiä en ole vielä raaskinut edes keriä. Se odottaa Täydellistä Ohjetta.

Ja toissapäivänä alkoi vielä Hobboksin tammiale, josta tein mielestäni mainion ostoksen. Harmony Guidesin palmikko-osan vaivaisilla yhdeksällä eurolla. Eikä tässä nyt ole kyse vain siitä että sai halvalla, vaan kirja on mielestäni inspiroiva ja kaunis. Olen jo saanut monia ideoita, vielä kun pääsisi toteuttamaan niitä.

Kuten kuvasta näkyy, tänäkin vuonna on luvassa keltaisia palmikoita.

2 comments:

Hanna said...

Kauniit keltaiset sukat tulossa, taitavat olla toe-up baijerilaiset.

hanna_h said...

Hanna, baijerilaisetpa hyvinkin :) Jotenkin tuo kärjestä aloittaminen on niin paljon luontevampaa että olin kovin iloinen kun löysin sitä varten kirjoitetun ohjeenkin. (Ravelrystä, mistäpä muualtakaan ;)