Pages

Wednesday, January 14, 2009

Mainonnan uhri

Toisinaan aamukahvi kera sanomalehden on turmiollista..

Lehden sivuilta löytynyt mainos lanka-alennusmyynnistä johti tähän. Kävin ensimmäistä kertaa Kirstikissä, sillä "olin kulmilla" ja eihän etenkään silloin voi vastustaa lanka-alea. Oli jo aikakin käydä katsastamassa tämänkin liikkeen tarjonta. Se oli suht. pieneen tilaan nähden varsin monipuolinen ja palvelu oli kovin ystävällistä. Kaiken lisäksi tajusin vasta nyt, että tähänkin kauppaan pääsen ehkä liiankin helposti julkisilla kotoani.
Mukaan lähti siis euron alekorista kaikki mustat Wool-kerät. (6 kpl, saattoi koriin vielä jäädäkin niitä, mutten viitsinyt myllätä koria läpikotaisin.) Olen monesti todennut että mustaa villaa tarvitsee aina, ja nyt sitä on varastossa riittävästi johonkin isompaankin projektiin.
Woolien kaveriksi päätin ostaa kokeeksi myös Trekking Pro Naturaa tuollaisessa, hmm.. hiekkamaisen oranssissa sävyssä ja tietenkin hyvään, alennettuun hintaan. Sillä eihän sukkalankaa voi olla liikaa, eihän?

Vähän kyllä mietin että miten tässä nyt taas näin kävi. Vasta aamullahan päässäni käväisi taas ajatus että en todellakaan tarvitse uutta lankaa vähään aikaan. Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja todeta että ensikuussa minäkin taidan paastota muiden hamsterien kanssa.

3 comments:

Puputsi said...

Mutta siis sukkalankaa ja mustaa lankaa tarvitsee aina! Eli pätevät perustelut, pois turha murhe langanostamisesta. Tervetuloa kumminkin hamsteroimaan, tässä on itsekullakin tavoitteena osallistua...köhköh... ;)

Liisa said...

Uskomattoman nättiä tuo sukkalanka. Mullekki.

ANna said...

haastoin sinut mukaan haasteeseen sinut! haasteesta haastellaan mun lokissa: http://anyamanas.blogspot.com/2009/01/haastetaan.html