Pages

Tuesday, April 07, 2009

Viimeaikoina tapahtunutta

Tasan viikko sitten heräsin yksi ajatus päässäni: Auh! Tyyny ei tainnu olla hyvin ja tuo mitätön seikka aiheutti neulojan niskalle tuskia. Kauratyynylle ja kylmägeelille oli jälleen käyttöä, mutta loppuviikosta turvauduin jo apteekin asiantuntevaan palveluun ja kipugeeliin. Onneksi samana päivänä tupsahti postiluukustani piristävä yllätys koilta.

Voitin koin blogiarvonnassa, ja palkinto oli luonteeltaan käytännöllinen, kiva ja kehittävä. Keltainen tiskirätti on lajissaan ensimmäiseni. Olin tiskirättibuumin alkaessa kovin skeptinen, mutta hiljattain olen alkanut miettiä kokeilun mahdollisuutta. Nyt voin kokeilla, eikä tarvitse edes itse neuloa ;)
Keltainen patalappu puolestaan on koin tytärpuolen virkkaama ja upea onkin! Minun sietäisi kai hävetä, sillä itsetehtyjä patalappujakaan minulla ei tätä ennen ollut. Olen kyllä neulonut ja virkannut niitä muille. Noh, tämäkin asia on nyt korjattu.
Sain myös tarvikkeet ja teko-ohjeen paperipitsille, joka on minulle ihan uusi ja ihmeellinen juttu, sekä kotimaista luomusaippuaa. Alimmaisena on pieni vihkonen, johon koi kirjasi paketin sisällön tarinan.
Kiitos koi!

Akateemisesta kirjakaupasta löytyi mielenkiintoinen neulontaopus, ja koska se ei ollut hinnallakaan pilattu, lähti se mukaani.

Mielestäni kirja sisältää samoja mallineuleita kuin esim. Neulojan käsikirja, jota ei hyllystäni löydy. Mallineuleiden lisäksi kirjassa on tekniikkaohjeita melko laidasta laitaan (napit, napinlävet, helmet, kaikennäköiset muut koristelut, vekit..).

Eilen suuntasin Lankamaailma Nordiaan Muriskan ja Puputsin kanssa. Lähdin hakemaan puuvillaa, mutta tässä on tulos.

Maija-kerän sain ysmyistä peräisin olevalla etukupongilla ilmaiseksi, ja Zauberballit olivat tutustumistarjouksessa. Tätä väriä etsin jo viime käsityömessuilla, mutta sitä ei silloin ollut saatavilla. Nämä pallerot päätyvät joksikin huiviksi, sillä Siren sukat toimivat varoittavana esimerkkinä siitä, että sukkia ei ehkä kannata tästä tikutella. Floricat ovat Pupulta, jonka kanssa teimme vaihtokauppaa varastojemme novitoilla.

No comments: