Pages

Tuesday, October 20, 2009

Tempoilua

Pikkulinnut lauloivat tässä taannoin, että Lauttasaaren Novitan tehtaanmyymälässä olisi keltaista Tempoa pussilankana. Menin, näin, ostin. 750 g säkistä syntyi Kotilieden (nro 16/2009) Lakka -poncho, improvisoidut lapaset ja Garnstudion myssy.

Poncho on mukava lämmike lähinnä kotioloihin. Lapasiin halusin tehdä samanlaisen solmukuvion kuin VK Stitchionary 2:ssa, mutta kirjan malli oli lapasiini hieman liian iso. Niinpä muokkasin solmun "naruja" vain 2 silmukan levyisiksi. Myssy taas on Garnstudion ohjeella tehty. (Yritin ensin suomenkielisellä ohjeella, mutta vihreiden vuoksi neuloin suosiolla englanniksi.) "Siroon" koon 60 päähäni valitsin isomman version. Tein myssystä myös hieman pidemmän.
Kaikki nämä löytyy myös ravelrystä.
Pieni linssiluteeni jälleen mukana.

6 comments:

Jatta said...

UPEA setti! Sopii sulle mielettömän hyvin :) Jos olisin yhtä mallinmitoissa, pitäisin aina tuollaisia muodikkaita väljiä neuleita, nykyisillään ne näyttävät mun päälläni vähän liikaa äitiysvaatteilta :P

Muriska said...

Hän on niin keltainen <3

Kaisa said...

Kaunis setti! Tuo pipon malli on aivan paras.

hanna_h said...

Kiitoksia kommenteistanne! Ne lämmittävät vähintään yhtä paljon kuin tuo keltasettini :)

helena said...

Ihania kuvia, niin kauniin syksyisiä! Ja neuleet ovat myös kauniita, väri herkullinen!

Anonymous said...

Ihana kissuli :), meillä on samanlainen. Oranssi leikattu maatiaispoika. Aivan ihana luonteeltaan. Ponchoa minäkin mietin, tässä mallissa olisi kaunis tuo lettikuvio. Jos neuloisi pyöröllä vain tuota lettikuviota toistellen tasona 50 sentin levyisen palan ja toisenkin ja yhdistäisi. Katsopas Oma koppa neulottu poncho, sentapaisesta haaveilisin !