Pages

Sunday, October 18, 2009

Ullatuus!

Syksyistä sunnuntai-iltaa piristämään julkaistiin juuri uusi Ulla! Tässä numerossa olisi neulottavaa taas toviksi. Aloitin kuitenkin zeskan Tassunjäljet -lapasista, joka on ensimmäinen onteloneuleprojektini koskaan. Tekniikka osoittautui koukuttavaksi ja helpommaksi kuin luulin, kiitos zeskan rohkaisun ja neuvojen.
Kaisaa ei tarvitsekaan neuloa enää, tai ei ainakaan ihan samoissa väreissä ehkä kannata. Kiitos Kristelin ;)
Jos lapastuttaa lisää, neulon ehdottomasti Iida Glumoffin Karisma -lapaset. Ja sukkakärpäsen iskiessä tartun ehkä upeisiin kanttakin koristaviin Taina Anttilan Vellamo -sukkiin.

Tai sitten tahdon neuloa jotain ihan muuta! Mun kohdalla to do -listat harvoin pitävät paikkaansa, koska neulemielialani saattaa ailahdella ja yhtäkkiä saattaa syntyä pakottava tarve jollekin aivan toiselle ohjeelle.

Mitä en ehkä kuitenkaan heti neulo, on omat ohjepanokseni tähän Ullaan. Serpentes, Ruostekenno ja Teehetki.

Kiitos ja kumarrus kaikille Ullan tekijöille!

4 comments:

ellie said...

Oih, nuo Serpentes sukat ovat todella upeat! :) Ihana Ulla muutenkin (jälleen kerran) :)

hanna_h said...

Kiitos ellie! Mukavaa että tykkäät :)

Anonymous said...

Serpentes-sukkiin ihastuin itsekin ja koko yön niitä nyt tässä oon värkänny, mutta hyvin alkanut projekti kilpistyi heti kaavion toiselle riville. Onko tuossa Ullassa oleva kaavio ihan oikein? Mulla ainakin menee ihan omituisesti tuo mallikerta, kun kaavion mukaan yritän väkertää. Tai sitten en vaan osaa.

minnap said...

Heippa hei!minäkin ihastuin serpentes-sukkiin, mutta nyt en saa niitä täsmäämään kaavion toiselta riviltä...