Pages

Saturday, December 26, 2009

Lahjontaa

Antamani joululahjat saattavat vaikuttaa toistavan itseään vuodesta toiseen. Isoveljeni sai jälleen villasukat, mutta tietääkseni niille onkin hänellä käyttöä.
Kanootit kengänkokoa 46. Koska en neulo perinteisiä 2 tasaraidan resorivartisia villasukkia, piti sukkiin keksiä joku clue. Lahjottava on neulojan tavoin kissaihmisiä, joten valitsin Tassunjäljet -lapasten tassunjälkikuvion sovellettavaksi varteen. En tiedä oliko sopivat, ja tykkäsikö veli näistä oikeesti, mutta tulipahan neulottua..

Lanka: Novita Nalle (musta) & Gjestal Maija (luonnonvalkoinen)
Puikot: 2.5 mm

Ohje: Wanha kunnon Sukka kärjestä Kristelin neuvoilla

Veli sai myös mustat kämmekkäät, joista en ehtinyt ottaa kuvaa. Mut eipä niissä paljon näkemistä ollutkaan. Sen sijaan äidin lahjakämmekkäät tajusin kuvatakin.
Ohje: hatusta
Lanka: Gjestal Maija (viininpunainen, värinro. 221)
Puikot: 2.75(?, hups, en muista enää) mm

Tein vanhemmille aatonaattona myös bamburätin, mutta teknisten ongelmien vuoksi kuva siitäkin jää tältä erää väliin.

Kummityttöä lahjoin palmikkosäärystimillä, simppeleillä lapasilla ja massanoppakoristeisilla tossuilla, mutta vain säärystimistä onnistuin ottamaan kuvan! Paketoimisinnolla ja hajamielisyydellä voi olla tällaisia seurauksia.
Ohje: improvisoiden sukka- ja säärystinohjetta Modasta (06/2008)
Lanka: Gjestal Sildre (vaaleanpunainen)
Puikot: 2.75 mm

Ilmeisesti minäkin olen ollut tänä vuonna kiltti (vaikka pukki ei toiveistani huolimatta tuonutkaan omaa Reginald Jeevesiä saati maailmanrauhaa). Neuleaiheisen lahjan sain yllättäen ei-neulovalta rakkaalta ystävältä, joka on seurannut tätä neulomistouhuani sivusta ja ilmeisesti ymmärtänyt sen perimmäisen olemuksen ;) Kauniiseen, keltaiseen(!) pakettiin oli piiloutunut ihana virkkukoukkusen puikkopussi.

Ja tää tulee kyllä niin tarpeeseen, kiitos!
Mukavaa joulun jatkoa lumituiskun keskeltä.

No comments: