Pages

Saturday, January 08, 2011

Uusi assistentti

Olen saanut uuden pikku apulaisen. Hänen pestinsä kestää viikon. Työtehtäviin kuuluu mm. langan kulutuskestävyystestit ja huolehtiminen neulojan neulomistauoista. Kun tämä vipeltäjä nimittäin on hereillä, ei silloin sallita paljon muuta toimintaa kuin hänen kanssaan leikkimistä. Enkä ole tästä kovin pahoillani. Kyseessä on varmaankin hurmaavin otus, jota tässä asunnossa on ikinä nähty.

Pikkuherralla oli mukanaan kolme lelua, joista yksi oli joskus muinoin huovuttamani pallo. Pallo on kuulemma hänen lemppari. Yhtään hiirtä kissalla ei kuitenkaan ollut, joten asia piti korjata heti aamutuimaan. Niinpä neuloin tällä ohjeella luomupuuvillasta "hiiren", joka näyttää ehkä enemmän päästäiseltä. Isolta, turkoosilta koe-eläinpäästäiseltä punaisine silmineen. Tämä kissa ei kuitenkaan ole koskaan tainnut nähdä hiirtä livenä, joten lelu kelpasi mainiosti. Korviakaan en jaksanut väkertää, koska luulen että ne olisi kyllä saatu revittyä irti.


Lankakerät on myös kova juttu, joten ne täytyy pitää jossain pienten tassujen ulottumattomissa.

Huh, ehdin blogata ilman että kukaan tuli kiipeämään pitkin jalkaa tai jäystämään johtoja :D
Alleviivattakoon nyt vielä sitä, että valitettavasti kissa on täällä vain väliaikaisesti hoidossa. Sniff.

9 comments:

Hanna said...

Ihana hoitolapsi sinulla :) Kissat eivät ole kovin tarkkoja hiirien oikeellisuudesta, Karvakeisari piti nuorempana kaikkein eniten ns. cityhiiristä, joilla oli sulkia pepussa.

Tiina said...

Aivan hurmaava kisu! Ja selkeesti kiva hoitotätikin sillä, kun täti on värkännyt kisulle noin hienon hiiren.

-maria- said...

Onhan soma kaveri kylässä! :)

Anonymous said...

Wonderful, sweet kitten!

hanna_h said...

Allekirjoittanut ja hoitolapsi kiittävät kommenteista :)

Hanna: juu. Tämä hiiri on kiva lähinnä siksi että se on pehmeä purra ja heitellä. Lisäksi hännästä saa hyvän otteen ja sitä voi kanniskella suussa siitä riiputtaen. Tällä on myös pari kaupan sulkalelua, mutta jostain syystä kissa preferoi näitä itsetehtyjä :D

katarinaknits: isn't he sweet :) Unfortunately I'm only babysitting him for this week, so he won't be staying here for good

Taija K said...

Voi ihanuus mikä karvapötkylä!

Usimarjaana said...

Ui kun se on söpö!

enkulin käsityöt said...

Aivan ihana vieras sinulla on ollut ja kivat lelutkin on hänellä.

Marja said...

Voi miten suloinen kamu ;)
Kivoja neulomuksia edelleenkin ollut esillä.
Poikkeahan kylässä tunnustuksien merkeissä ;)