Pages

Monday, February 14, 2011

Väliaikatiedote

Ei, en karannut kissan kanssa enkä linnoittautunut sen kanssa asuntooni, vaan kissaherra matkasi sopimuksen mukaan omaan kotiinsa kanssani viettämänsä viikon kanssa. Tosin, tippahan siinä linssiin tirahti kun piti saatella karvakamu matkaan. Meillä oli kyllä loistoviikko - minun itsenitelomisesta huolimatta. (kaaduin siis jäällä ja loukkasin alaselän ja käden. Ajattelinkin että kohta hiekotan jäisen kotikatuni kissalta tänne jääneellä kissanhiekalla. ;)
Vielä pieni tunnelmakuva vieraastani.

Mitäpä muuta on tapahtunut? Alpakkasilkki on kokenut transformaation pitsitunikasta palmikoiksi.

ja tästä toivonmukaan tulee pitsiä käytettävämpi tuotos valmistuessaan.. stay tuned. (Pitsitunika? Mulle? Mitä hittoa muka ajattelin?)

Ystävä tilasi pitkät pitsisukat unisukiksi, ja niinpä olen tikutellut reiteen ulottuvia sukkia Flavia Babysta. Blokkaamaton pitsisukka ikkunalaudalla näyttää juuri näin tyhmältä, mutta todistaa sen etten ole heittänyt puikkoja nurkkaan.

Samainen ystävä lahjoi minua itsekehrätyllä langalla. Ensimmäinen itsekehrätty lankani! Ja se on keltainen. Ja ehkä vähän oranssi. Silleen sopivasti.

(kuva otettu uudella lelul-.. siis puhelimella. Sen varmaan huomaakin)

Ei siis mitään valmista. Jospa kohta.

Edit: Hajamielinen pää melkein unohti kiittää Marjaa Neulenurkasta tunnustuksesta. Oon nyt tylsä enkä laita eteenpäin tunnustuksia kun en ole varma keillä kaikilla näitä on kiertänyt jo :] Kiitos silti!

2 comments:

Pote said...

IHANA kissa ja IHANA palmikkoneule ja IHANA unisukka ja IHANA lankavyyhti! =D

enkulin käsityöt said...

Ihana kisuliini tuolla köllöttää. Kauniita palmikoita olet neulonut ja unisukat ovat ainakin tarpeeksi pitkät ja ihanat.