Pages

Sunday, March 06, 2011

Vuoden 1. Ulla

Uusi Ulla on julkaistu tänään. Tähän numeroon sain jopa pari ohjetta. Kuten jotkut touhujani seuranneet ovat saattaneet huomata, olen viime aikoina inspiroitunut harmaista palmikoista. Niitä tarjosin Ullaankin. Itseasiassa ei ollut tarkoitus suunnitella kaksia harmaita palmikkosukkia, jotka ovat vieläpä niin samankaltaiset (ohjekuvia myöten). Tässä nyt vaan kävi näin.

Kirsikkatie-sukat olen blogannut jo aiemmin, ja itseasiassa blogikommentin pohjalta päädyin kirjottamaan ohjeenkin.


Toiset sukat nimesin ohjeen prototyypit saaneen ystäväni mukaan. Ohjekuviin päätyi vasta kyseisten sukkien 3. versio. Saanko esitellä: Johanna-sukat.

Kirjoittelin Ullaan muutakin kuin ohjeita. Sain testattavakseni ja arvosteltavakseni pari Vihreän vyyhdin uutuuslankaa. Urkin myös hieman tietoja suunnittelija Kristel Nybergin neulojanuran synnystä ja kehityksestä.

ja vapiskaa James Bond, Sherlock Holmes etc. Agent Smart selvittää rikoksen kuin rikoksen ennenkuin ehdit "Ulla"a sanoa. Viimeinen langanpää syntyi Eevan loistavan käsikirjoituksen, ohjauksen, lavastuksen ja kuvauksen tuloksena.

Nro:n suosikkejani ovat ainakin Kristelin Nietos-säärystimet, Raiku Räsäsen Kirahvintäplähuivi ja TiiQ:n kansikuvaneule Rakkaudella sinun. Suvi Heikkilän Pessi-säärystimet miellyttävät myös silmääni - olenhan säärystimien ja palmikoiden hyvä ystävä.

Onkohan Laama-TV jo hakenut lähetyslupaa? Toivottavasti ;)

2 comments:

enkulin käsityöt said...

Oi miten kiva sukkamalli

hanhan said...

Minunpa suoksikkejani olivatkin sinun sukkamallisi! Kiitos mukavista sukkaohjeista!