Pages

Sunday, July 10, 2011

Silja 2.0

Harvoin harrastan saman ohjeen neulomista useampaan kertaan, mutta Pitsit puikoille -kirjan Silja oli niin mukava ja nopea, että halusin sellaisen myös arkisempaan käyttöön. Dropsin taannoinen supersale sai minut lähtemään paikalliseen lankaliikkeeseen hakemaan projektiin langat, ja päädyin jälleen kerran Alpacaan. Tällä kertaa tummaan, savuisen harmaa-siniseen.
Ohje: Silja (Kirjasta Pitsit puikoille)
Lanka: Garnstudio Drops Alpaca
Puikot: 2,5 mm
Menekki: 3 x 50 g (130 g sanoi talousvaakani)

Hihoihin ohjeessa neulottavat helmet jätin tällä kertaa pois, koska tämän on tosiaan tarkoitus olla arkisempi neule. En muutenkaan käytä normaalissa arkielämässäni pieniä helmikoruja. Reunan joustinneuleosuudesta tein reippaasti ohjetta pidemmän, jotta selässä ei topin ja hihattimen välille jää rakoa.
Kiitos myös kuvaajalle, joka ennen kuvien ottamista toimi jälleen ompeluopettajana ja diilasi kasan ihania kankaita, joista ehkä lisää myöhemmin.

6 comments:

Ultimecia said...

Johan on hieno!

Mutta vielä enemmän kiinnostaa, että mistä housut ovat kotoisin? Vastaavat hakusessa.

hanna_h said...

Ultimecia, pari vuotta sitten Budapestin Promodista :D Ihan parhaat kyllä. Samantyyppisiä, vaikkei ihan samanlaisia enää, näyttää löytyvän ainakin niiden nettikaupasta.

Emma said...

Mahtavan kaunis, mutta ei kyllä ole arkineuletta nähnytkään :D

hanna_h said...

Kiitos Emma. Ei tämä ehkä ihan perusarkineule ole, mutta huomattavasti arkisempi kuin silkkinen helmiversioni samasta ohjeesta ;)

Usimarjaana said...

Vautsi, sehän on tosi kaunis! Pitänee tutustua kirjaan, ja ohjeeseen tarkemmin!

Neulisti said...

Kaunis hihatin. Erityisen nättiä on tuo, miten kummankin hihan pitsikuviot kohtaavat selässä keskellä. :)