Pages

Thursday, June 23, 2011

Cosmonautti

Ensimmäinen ompeluprojektini, johon olen todella tyytyväinen. Valmistuminen edellytti kyllä monta tyhmää kysymystä viisaammilta, ankaraa googlausta ja pari sauman purkamistakin, mutta se oli kaiken sen arvoista. Eikä loppupeleissä edes niin vaikeaa! Onneksi, sillä on kyseessä Amy Butlerin Style Stitches -opuksen helpoimpiin töihin listattu laukku Cosmo Bag.


Kuten neuleissa, en näköjään ompelussakaan osaa mennä täysin ohjeen mukaan, vaan tein joitakin työvaiheita eri järjestyksessä. En myöskään käyttänyt ohjeen mukaista kangasta, vaan tukevampaa ikealaista sisutuskangasta. Sen vuoksi en jaksanut hankkia toistaiseksi tukikankaitakaan. Ja lopputulos näyttää mielestäni silti hyvältä.


Nappi löytyi nappivarastosta, vuorikankaat ovat osin ystävän lahjoittamia ja osin vanhaa tyynyliinaa, joka oli aivan liian iso omaan tyynyyni.

Sivuissa on pienet taskut ja sisällä 4 suurempaa. On siis mahdollista, että tässä laukussa tavarat eivät pyöri hujan hajan ja jopa löydän sieltä jotakin. Toisin kuin nykyisistä laukuistani.

Sitten pohtimaan, mihin kankaisiin ja ohjeeseen seuraavaksi tarttuisin.

5 comments:

enkulin käsityöt said...

Ihana laukku. Mukavaa Juhannusta Sinulle

Eltsik said...

Ihan loistava laukku. :) Hyvää Juhannusta!

Pauliina said...

Oooh, ihana. Vähänkö tuli nyt ompeluinto päälle.

minnap said...

IHANA!

ArualMaria said...

Ihana laukku!