Pages

Monday, October 15, 2012

Vielä kerran pääasioita

Lauantaina vietettiin pipokirjan julkkareita, vaikka kirjahan on löytynyt kaupoista jo jokusen viikon ajan. Villavyyhti suostui ystävällisesti toimimaan juhlapaikkana, ja tupa olikin aika täynnä iltapäivän aikana. Ilahduttavan moni kirjan malleina toimineista ihmisistäkin pääsi paikalle. Näytillä olleet pipot päätyivät tilaisuudesta heidän matkaansa.

Absurdeinta oli kirjoittaa nimmareita kirjoihin. Totesin jälleen kerran, että nimeni on ihan liian pitkä.
Oli hauskaa päästä kerralla kokeilemaan pipojen sopivuutta omaankin päähän. Itselleni on muodostunut jonkinlainen pakkomielle Skatasta, jonka tahdon ehdottomasti neuloa itselleni, kenties vieläpä samasta Felted Tweedin Ginger-sävystä kuin kirjassa. Almaa minun ei tarvitsekaan neuloa, sillä Kristel tahtoi minut hatun malliksi ja siitä hyvästä sain pitää päähineenkin. Pitäisin sitä päässäni varmaan jatkuvasti, ellei sisätiloissa olisi niin lämmin. (Kiitos Kristel :)
Omista ohjeistani suosikkini on kenties Cella & Simmel -setti, ainakin kuvien puolesta. Käytän aina kissakorttia, jos mahdollista.
Mallimaskottina toiminut kissa on tottunut ulkoilija, mutta kuvausajankohdan keväinen linnunlaulu sai herran silti hieman hämilleen.
Malleista toinen osallistui julkkareihinkin, toinen jäi kuulemma kotiin nukkumaan. Voitte arvailla kumpi.

1 comment:

enkulin käsityöt said...

Ihanaa juhlatunnelmaa. Onnea vielä