Pages

Monday, November 18, 2013

Klikkaa parempaa luettavaa

Vihdoin ja viimein uusi Ulla on puserrettu ulos ja voin hengittää vähän vapaammin. Vaikka omat neulomiseni ovat olleet viime aikoina käden takia minimissään, sain silti aikaan yhden ohjeenkin.
Mureena on budjettiystävällinen neule ja se syntyy yhdestä kerästä mukavan pehmoista Rico Essentials Soft Merinoa. Langan ohjeen neuleeseen tarjosi Villavyyhti. Kiinnitystä varten voi käyttää niitä nappivaraston yksinäisiä yksilöitä, joita ainakin minulta löytyy runsaasti.

Ohje: Mureena (Ulla 3/13)
Lanka: Rico Essentials Soft Merino Aran, vajaa 50 g pinkkiä
Puikot: 3,5 mm
Virkkuukoukku: 3 mm
Muut tarvikkeet: 2 pientä nappia 


Ohjeen tekeminen oli ehkä pienin osuus Ulla-panoksestani, mutta ohjeet toki keräävät aina yleisön suurimman kiinnostuksen. Ullassa on kuitenkin myös runsas artikkelitarjonta. Esimerkiksi Tintin arvio uudesta virkkauskirjasta herätti pitkään uinuneen kiinnostukseni virkkausta kohtaan. Tosin toipuva ranteeni ei pidä virkkausta kovin hyvänä ideana vielä tässä vaiheessa.
Käsivarsitreenit jatkuvat ja kuntoutustyönä aloittamani Clapotis etenee pikkuhiljaa. Yleensä tähän aikaan vuodesta blogi on hiljainen, sillä työn alla ovat salaiset joululahjaneuleet. Tänä vuonna syy ei valitettavasti ole se, enkä kenties saa neulottua yhtään joululahjaa. Se asettaa haasteita lahjojen keksimisessä. Mikä muu voisi viestiä yhtä hyvin lahjan saajan tärkeydestä, kuin itse tehdyt villasukat?

1 comment:

enkulin käsityöt said...

Wau miten upea. Ihana tuo palmikkokuvio.