Pages

Wednesday, January 08, 2014

Pienin askelin uuteen neulevuoteen

Vuosi 2013 jäi historiaan surkeimpana neulevuotenani sitten neulontaharrastukseni aktivoitumisen. Syy tähän on pitkittyneet käsivaivat, joista olen ruikuttanut ihan tarpeeksi aiemmissa postauksissani. Vaan nyt se vuosi on mennyttä ja suuntaan katseeni luottavaisena kohti tulevaa. En tehnyt uuden vuoden lupauksia, mutta aion tästä eteenpäin pitää parempaa huolta käsistäni.

Sattuneesta syystä joululahjarintamalla oli neuleiden suhteen hiljaista. Jotain valmistui kuitenkin, esimerkiksi nämä pienet tossut ystäväni tulevalle tenavalle.
Lanka: ONline Linie 155 Supercool
Puikot: 2,5 mm
+ 2 nappia
Tossut ovat niin naurettavan pienet, että epäilen vahvasti niiden sopivan kenenkään jalkoihin. Mutta ovathan ne tuoreet ihmistaimet kai naurettavan pieniä nekin. Pakettiin meni myös valkoinen kypärämyssy, josta en mallin puutteessa tullut ottaneeksi kuvaa.

Uusi vuosi on myös uusi Ulla-vuosi. Kiitokseksi jäsenille Suomen verkkoneuleyhdistys ry kyhäsi kokoon Ulla-kalenterin. Jos et ole jäsen, voit kurkkia ohjeiden kuvia ja speksejä Ravelrystä (kunhan kaikki 12 ohjetta on saatu sinne lisättyä). Suunnittelin kalenteria varten joulukuun ohjeen, Noel-sukat Vuorelman Vedosta. Kuvan sukat ovat zeskan testineulonnan tulos, kiitos zeska!
Kuvat otettiin lokakuussa, jolloin neuloin vielä hyvin varovasti ja vähän kerrallaan. Kuvia varten vain näyttelin neulovani.

Nyt puikoilla on jo uusia töitä ja jotain on valmistunutkin (viimeistelyä vaille). Niistä lisää myöhemmin.

Pssst, muistakaa myös Ullan deadline sunnuntaina 26.1. :)

1 comment:

affen said...

Käsivaivat sucks! Mulla kans oli kurjin loppuvuosi ikinä, kun kädet alko oireileen. Toivotaan parempaa tätä vuotta :)!