Pages

Sunday, September 06, 2009

Wanhan sataman saalis

Vaikka joku inhoaisikin messupäivityksiä, täältä pesee kuitenkin.
Messuilin siis eilen. Viime kerrasta viisastuneena päätin mennä paikalle ajoissa, jotta mahduin ratikkaankin. Messut olivat varsin samanlaiset kuin ennenkin. Joitakin näytteilleasettajia puuttui, joitakin uusia tuttavuuksiakin löytyi. Titityyn ihanuuksin voi kuitenkin aina luottaa.

Olin etukäteen miettinyt, mitä kojulta ostaisin. Luonnossa värit eivät kuitenkaan ihan olleetkaan sitä mitä odotin, joten suunnitelmista poiketen ostin Rowanin Felted Tweediä. Punainen puhutteli eniten, vaikka itseasiassa kaikki langan värit ovat kauniita. Taidan olla tykästynyt tweediin, sillä tweedlangasta neulomani Roguekin on nykyään ihan lempivilliksiäni. Näistä keristä tulee kuitenkin varmaan myssy ja lapaset. Vaikkapa tähän tyyliin, jos keksin langalle sopivan kirjoneulekumppanin.
Paperileikkurit ostin Sinelliltä. Maksoivat vain euron/kpl. Voin kättä parannellessani askarrella vaikka kortteja.. Jotainhan sitä on kuitenkin väkerrettävä.

Poppelia en muista ennen nähneeni Wanhassa satamassa. Ainakaan en ole asioinnut siellä ennen. Nyt edulliset alpakat kuitenkin houkuttelivat säästämään.
Keltaisia oli vain 3. Jos niitä olisi ollut enemmän, olisin ostanut. Nyt kuitenkin päätin ostaa kaunista tummanlilaa, ja vain yhden keltaisen tummien piristykseksi. Ei keltaista alpakkaakaan kokonaan voi sivuuttaa.

Kivat messut. Ei vaan voinut jäädä pitkäksi aikaa, ettei tullut konkurssia..

5 comments:

Kaisa said...

Titityyn koju koitui minunkin kohtalokseni, tai paremminkin kukkaroni kohtaloksi :D

makepeace75 said...

Juu, TitiTyylle jäi meidänkin rahat -ja isosti. :D

aura said...

Niin meidänkin:)

ellie said...

Ihania lankoja! :)

LankaLuolan Marika said...

Kivoja löytöjä!