Pages

Wednesday, December 08, 2010

Jotain on vinossa

Halusin palmikkoja, villaa, takkimaisen muodon, helpon kiinnityksen ja lyhyet hihat. Kierros Ravelryssä auttoi taas. Vaikka Asymmetrical cardigan ei aivan alkuperäisessä muodossaan ollutkaan juuri sitä mitä halusin, löytyi ravelrystä monta inspiroivaa muunnelmaa. Palmikot vaihdoin Vogue Knitting Stitchionary 2 -opuksen palmikkoon nimeltään Fire and ice. Kauluksen nappeja sijaistaa iso kilttineula. Hihatkin ovat hieman pidemmät, kuin ohjeessa.
Koska vuosi on pimeimmillään ja itsensä kuvaaminen hiton vaikeaa, nakitin ystäväni kuvaamaan neuleen kahvipalkalla. Samalla sain leikkiä Hianolla kameralla. Seuraava sijoituskohteeni on nyt selvä.. Tyhmiä ilmeitä sillä hienolla laitteella ei kyllä poisteta.

Eikö oo hienot verhot..


Lanka: Marks & Kattens Top Wool, harmaa
Puikot: 3.5 mm
Muuta: kilttineula

Oli nopea neuloa. On lämmin. On ihana.
Tykkään.

Psst, mitä tolle Top Woolille on tapahtunut? Sitä ei löydy enää ainakaan Lankamaailma Nordian sivujen valikoimista.

3 comments:

Maila said...

Top Woolin valmistus on lopetettu muutama vuosi sitten. Harmittaa todella paljon kun se oli hyvä lanka. Mieki jemmasin sitä pari sellaista 70 litran muovilootallista eri värejä ja nyt tyttäret on niitä käyttäneet omiin projekteihinsa. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ei voi mitään.:) Mutta ihanan neuleen olet taas tehny.

hanna_h said...

Maila, ok. Kiitos tiedosta. Harmi, sillä Top Wool oli varsin opiskelijabudjettiystävällinen ja silti laadukas ja pehmeä lanka. Pitääköhän tästä nyt ottaa opikseen ja hamstrata hyväksi havaitsemiaan lankoja, koska koskaan ei tiedä jos ne vaikka lopetetaan.. ;)

Anonymous said...

Olisimme toivomassa teitä pienimuotoiseen yhteistyöhön kanssamme käsitöiden ja neulomisen tiimoilta. Voitteko lähettää meille sähköpostiosoitteenne, niin kerromme lisää: luonnossanet@gmail.com

Laita myös viestiisi blogisi nimi sekä www-osoitteesi. Suuri kiitos jo etukäteen vastauksestanne!